Om bedriften

Presentasjon av virksomheten

Nova Group AB er engasjert i salg av lyspærer og lysarmatur til privatpersoner, bedrifter og institusjoner i Sverige. Det gjennomføres fjernsalg, særlig via nettstedet ljusbutiken.nu. Siden 2002 har vi levert lyskilder og armaturer til over to tusen fornøyde kunder over hele landet. Salgskontoret vårt ligger i Istappsgatan 7 i Ödåkra. Her er vi ca. åtte kompetente medarbeidere som gjør vårt ytterste for å gi deg best mulig service.

Kundene vi har i dag består hovedsakelig av små og mellomstore bedrifter i privat sektor. Takket være god service, høy produktkvalitet og attraktive priser, utvider vi nå i offentlig sektor, men har også mange store, private selskaper som kunder.

Vi samarbeider med noen av Europas og Sveriges største produsenter på området, og kan derfor tilby et komplett utvalg av lyskilder. Vi kan også levere armaturer til mange ulike formål. Vi kan møte de fleste krav. I begynnelsen av 2006 utvidet vi produktutvalget vårt med blant annet batterier, sikringer og tonerkasetter.

Vi leverer bare produkter av høy kvalitet, og alltid til konkurransedyktige priser!

Med håp om et godt samarbeid
/Administrasjon.

Organisasjon

Post- og besøksadresse
Nova Group AB
Istappsgatan 7
254 73 Ödåkra

Organisasjonsnummer
556625-7852

 

Tilholdssted
Ödåkra

Eier
Christian Alexandersson er 100 % eier og har drevet selskapet siden oppstarten i 2002. Christian har over 15 års erfaring i salg av belysningsmateriell.

Ingen kan gjøre alt...
...men alle kan gjøre noe.
Vi støtter Svenska Psoriasisförbundet, Hörselskadades Riksförbund, Cancerfonden, Hem och Skolas kampanj mot mobbing, og selvfølgelig fotballungdommene i HIF.


 
Nova Group AB | Istappsgatan 7 | 254 73 Ödåkra
Nettbutikk og nettside fra Webkonsult.se