Kjøps- og leveringsbetingelser

Priser:

Alle priser er i norske kroner og er fritatt fra merverdiavgift fordi salget skjer fra Sverige.
Toll betales av kjøperen.

Betaling:

Vi tilbyr sikre kort- og bankbetalinger via DIBS, som er godkjent av svenske banker og sertifisert i henhold til PCI DSS for VISA og MasterCard for å formidle sikker betaling.
Du kan betale med VISA eller MasterCard.

Frakt- og leveringskostnader:

Transporten utføres av Posten. Hvis pakken er for stor, vil du få et brev med varsel om å hente pakken på postkontoret eller hos nærmeste representant.
Frakten er alltid NOK 79.

Leveringstid:

Bestillinger gjort før kl. 12.00 på vanlige arbeidsdager sendes normalt dagen etter, i noen tilfeller 2 dager senere. Mindre etterspurte varer og bestillingsvarer kan ha leveringstid opptil 2 uker. Det tas forbehold om at varer kan være utsolgt eller at produksjonen er opphørt.

Retur:

En ordre er bindende, men du har alltid 30 dagers bytterett når du handler hos oss. Kontakt oss alltid før du returnerer et produkt. Produktet må returneres i originalemballasjen, og må være uskadet. Ved retur står du selv for portokostnaden. Returer som sendes med C.O.D. (postoppkrav) blir ikke løst ut. Returer som sendes slik at de ikke leveres på vår adresse, vil bli belastet med SEK 150 i hentegebyr.

Personvern:

Vi deler aldri personlige opplysninger eller e-postadresser som du har oppgitt til oss. Vi bruker DIBS som sikker betalingsløsning.

Transportskader:

Transportskader må meldes til oss innen 3 dager etter at du mottok forsendelsen. Synlige skader må merkes direkte på forsendelsen.

Feil på produktet:

Hvis et produkt er defekt, bør du klage til oss innen rimelig tid. Vi erstatter defekte eller ødelagte produkter. Hvis kjøperen ikke vil ha noe nytt produkt, anses klagen i stedet å være en retur, og vil bli behandlet deretter. Kjøper har ingen rett til å kreve ytterligere erstatning eller fremme andre krav mot selger. Undersøk alle varer nøye ved mottak for å sikre at de fungerer som de skal, og at de ikke har noen synlige skader.

Garanti:

Vi gir opptil 4 års garanti på billamper fra Osram og Philips.

Om bedriften:

lysforbil.com (Nova Group AB) er engasjert i salg av bilbelysning til kunder i hele Norge. MERK! Vi selger kun originale Philips og Osram billys. Nova Group AB har siden 2002 levert belysningsprodukter til over 10 000 fornøyde kunder i Norden.
Vi leverer bare produkter av høy kvalitet, og alltid til konkurransedyktige priser!

Organisasjon:

Post- og besøksadresse
Nova Group AB
Istappsgatan 7
SE-254 73 Ödåkra
Sverige
556625-7852


 
Nova Group AB | Istappsgatan 7 | 254 73 Ödåkra | 042-490 70 60
Nettbutikk og nettside fra Webkonsult.se